top of page

Aanbod

Aanbod: Tekst

Indien je interesse hebt in een samenwerking, nodig ik je graag uit om even kort onze visie en werking door te nemen. Zou kunnen we op een fijne manier van start gaan!

Aanbod: Tekst
78954036_10218162521432148_1380275718679691264_o.jpg
Aanbod: Afbeelding

Puppybegeleiding - Gedragsbegeleiding - Relatieversterking

Aanbod: Tekst

Puppybegeleiding

huisbezoek of online

Tijdens de puppybegeleiding ondersteun ik jullie graag in de vragen of moeilijkheden die jullie samen ondervinden tijdens de opvoeding, ontwikkeling en socialisatie. Er worden inzichten gegeven over de lichaamstaal en ontwikkelingsfases van een pup, adviezen over hoe je best omgaat met bepaald gedrag en tips die je kan meenemen in de toekomst en verdere evolutie. Het is eveneens mogelijk om advies te krijgen bij de aankoop van een puppy, of om reeds voorafgaand aan de komst van de pup samen te zitten en jezelf en de omgeving voor te bereiden.
We stemmen volledig af op wat voor jou, de puppy en jullie omgeving belangrijk is.

Voorkomen is beter dan genezen. Zo hoeven jullie ook helemaal nog geen moeilijkheden te ondervinden vooraleer contact op te nemen. In één tot enkele educatieve gesprekken kan er reeds veel inzicht over het gedrag en de taal van de hond gegeven worden, waardoor veel struikelpunten vermeden kunnen worden. Op die manier kunnen jullie meteen een goede basis leggen tot een waardevolle vertrouwensband.

Wanneer je graag een begeleiding wilt opstarten, plannen we een eerste afspraak in om de verzorger(s) te leren kennen, kennis te maken met de puppy en de leefomgeving te schetsen. In dit gesprek worden eveneens reeds inzichten en adviezen meegedeeld. Voor deze eerste kennismaking rekenen we 90 minuten uit, zodat we voldoende tijd hebben om alle vragen in de diepte te verkennen. Op het einde van het kennismakingsgesprek maken we verdere afspraken omtrent een mogelijks verdere begeleiding en kunnen we al meteen een volgende afspraak inplannen. De sessies die daarop volgen duren steeds 60 minuten.

De begeleiding wordt aan huis gegeven in regio's Knokke-Heist – Brugge – Torhout en omstreken. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot online-begeleiding (via Zoom) die aangeboden wordt voor alle regio’s. 

Tarief:

Kennismakingsgesprek (90 min): € 90.
Vervolgsessies (60 min):  60. 
Kilometervergoeding heen en terug (50 cent/km). De afstand wordt gerekend vanuit Knokke of Torhout.
Eventuele parkeerkosten worden aangerekend.

Gedragsbegeleiding

huisbezoek of online

Indien je hond bepaald gedrag vertoont dat voor de omgeving een probleem vormt of schadelijk is voor zichzelf en de omgeving, ben ik er graag om naar jullie verhaal te luisteren, jullie te ondersteunen en verder op pad te helpen.

Bij Dier & Mens gaan we uit van een visie die niet focust op het veranderen van de symptomen die de hond vertoont, maar wel kijkt naar de onderliggende oorzaak. Onze vraag is dus: waarom doet de hond wat hij doet? Enkel op deze manier kunnen we werken naar meer welzijn voor zowel de verzorger(s) als de hond zelf, nu én in de toekomst.
Ons doel tijdens de begeleiding is ‘wederzijds begrip en respect’. Vanuit dit standpunt gaan we samen op pad om met specifiek gedrag om te gaan.

Wanneer je graag een begeleiding wilt opstarten, plannen we een eerste afspraak in om de verzorger(s) te leren kennen, kennis te maken met de hond en de leefomgeving te schetsen. In dit gesprek worden eveneens reeds inzichten en adviezen meegedeeld. Voor deze eerste kennismaking rekenen we 90 minuten uit, zodat we voldoende tijd hebben om alle vragen in de diepte te verkennen. Op het einde van het kennismakingsgesprek maken we verdere afspraken omtrent een mogelijks verdere begeleiding en kunnen we al meteen een volgende afspraak inplannen. De sessies die daarop volgen duren steeds 60 minuten

De begeleiding wordt aan huis gegeven in regio's Knokke-Heist – Brugge – Torhout en omstreken. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot online-begeleiding (via Zoom) die aangeboden wordt voor alle regio’s. 

Tarief:

Kennismakingsgesprek (90 min):  90.
Vervolgsessies (60 min):  60.
Kilometervergoeding heen en terug (50 cent/km). De afstand wordt gerekend vanuit Knokke of Torhout.
Eventuele parkeerkosten worden aangerekend.

Relatieversterking

huisbezoek of online

We hoeven helemaal geen problemen of moeilijkheden te ondervinden om onszelf te verdiepen in de wereld van onze hond. Door inzicht te krijgen in de gevoelens en taal van onze viervoeter, zijn we in staat hem beter te begrijpen en ondersteunen. We kunnen op die manier niet alleen het samenleven met elkaar in het heden en de toekomst aangenamer laten verlopen, maar eveneens zal het de relatie tussen jullie beide ten goede komen.

We ontdekken samen de wereld vanuit de ogen van de hond, wat zijn noden en behoeftes zijn, en leren kennis maken met het gedrag en de lichaamstaal. Op die manier zijn we in staat om onze hond nog beter te ondersteunen en begrijpen. Door oog te hebben voor en kennis te hebben van de gevoelenswereld van jouw viervoeter, zijn we in staat om onze relatie te versterken en een diepere verbinding te verkrijgen met elkaar.

De begeleiding wordt aan huis gegeven in regio's Knokke-Heist – Brugge – Torhout en omstreken. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot online-begeleiding (via Zoom) die aangeboden wordt voor alle regio’s.

Tarief:

Kennismakingsconsult (90 min):  90.
Vervolgconsulten (60 min):  60.
Kilometervergoeding heen en terug (50 cent/km). De afstand wordt gerekend vanuit Knokke of Torhout.
Eventuele parkeerkosten worden aangerekend.

Aanbod: Services
bottom of page